Jaapie

Jaapie!... mannetje wat breng jij toch een hoop plezier in mijn leven zeg! Samen eten samen plassen hahaha het begint op een relatie te lijken....als ik je 's morgen als eerste geen kusje kom geven, heb ik voor de rest van de dag een slechte aan jou!

Ik had je al jaren eerder tegen moeten komen, mannetje wat heb ik me al die jaren toch alleen gevoeld, nu dat ik terug kijk op die paar weekjes dat je bij me bent!

Tuurlijk heb ik lieve ouders en broertje die bij me komen en zat vrienden die ik af en toe zie... maar iets of iemand die thuis op je zit te wachten....goh wat is dat een verijking van je leven.

Mijn vriendje voor het leven!

Hij kwam dit jaar met me broertje en schoonzusje op de koffie voor mijn 39ste verjaardag..... en vond het zo leuk bij me, dat Jaapie bij me is in getrokken. Die zelfde week heeft hij van mij dan ook maar meteen een villa gehad met eigen dakterras!

Heerlijk zo'n maatje voor mezelf, had ik jaren eerder moeten weten. Ik heb in die 4 weken dat Jaapie nu bij me is, al zoveel liefde van een beesie gehad! Niet normaal!..))

Op dit moment zit Jaapie ook bij me op me schouder mee te zingen met de muziek... en als ik maar ff niet mee zing, krijg ik een kusje met z n snaveltje.... zo van zing nou mee baasje!!

Jaapie is een Dwergpapegaai

Ik kreeg hem toen hij 6 weken was en was een beetje een zorgen vogeltje want hij at geen vast voer en zat aan de pap, maar dat is nu wel anders! Nog ff en hij vreet me arm..))

Jaapie is ook een vogeltje die een beetje het syndroom van Down heeft en af en toe zijn we samen spastisch, want dan zit ie bijvoorbeeld op mijn hand en dan zit ik aandachtig naar hem te kijken, tot dat hij een keertje piept dan schrik ik natuurlijk waardoor mijn vriendje afgevuurd wordt net als een katapult!

Dus ja we zijn aan elkaar gewaagd..eigenlijk moet er een stichting hulpvogel komen in plaats van stichting hulphond! En de vogels zo trainen dat ze bijvoorbeeld kleine dingen van de grond kunnen pakken.