Biografie

In de 9 maanden van mijn moeders zwangerschap ging alles zo als het moet gaan. Tijdens mijn geboorte is het mis gegaan waardoor ik nu spastische en afhankelijk van een elektrische rolstoel ben. Maar dat mag de pret drukken want ik heb een mooi en gelukkig leventje! Tuurlijk heb ik moment opnames dat alles tegen zit en denk waarom ik!, maar dit komt dan meer door de boze buiten wereld die mijn het gevoel geeft dat ik een beperking heb.

Mij ouders hebben mij altijd de wijze lessen van het leven geleerd en 1 van die lessen was dat je moet kijken naar wat je wel kunt ipv je focussen op wat je niet kunt en blijven hangen in het verleden.

Ik haal alles wat mogelijk voor me is uit dit leventje.
Ik woon nu in Zandvoort waar ik zover mogelijk zelfstandig woon... alleen met de ADL hulp ben ik volledig op een ander aangewezen!
Over het algemeen heb ik best leuke mensen aan mijn lijf gehad, maar er zitten er ook tussen waar je je hond nog geeneens op af zou sturen!  Maar ja die moeten ook hun brood verdienen, die kunnen beter vakken gaan vullen bij een supermarkt! Dat soort mensen komen zich zelf zo erg tegen als ze zelf in een bejaarde huis zitten of een ongeluk krijgen, dan leren ze pas wat het betekend wat het is om afhankelijk te zijn,en dat leer je echt niet met studies wat ook nog eens klauwen vol met geld kost! Dus als ze me weer eens een uur laten  bellen omdat ik krepeer van de pijn in mijn huidige woon situatie, dan denk maar aan 1 woordje....KARMA!

Mijn broertje en ik

21314370 1712387745734011 305168133634555025 nDon heet mijn broertje, je zou het niet zeggen maar hij is jonger dan ik! Als baby heb ik hem nog in mijn armen een flesje gegeven. Don staat altijd voor me klaar en wil alleen maar het beste voor mij, ben erg bij dat hij mijn broer is!

Vroeger speelden we altijd samen in de buurt en hadden we bijvoorbeeld een kleed achter mijn rolstoel gebonden, en zo sleurde ik hem door de hele buurt.tot aan dat de blaren op zijn kont stonden!

Don is alweer ruim een jaar bezig met zijn bedrijf, waar hij erg trots op is.

Hij woont nu samen met Wendy, een enorme lieve meid waar hij het erg mij getroffen heeft! Ik kan het ook goed vinden met Wen en vind het altijd reuze gezellig als ze komen eten! 


Sinds kort ben ik een nieuw project met mijn goede vriendin Marloes de Heer gestart, waar ik erg trots op ben en hoop dat het voor velen een groot succes wordt.

logo dating voor gehandicapten